Úvod / Galerie / Seznamte se - Marcela Doušková

Seznamte se - Marcela Doušková

SEZNAMTE SE:

Ing. arch. Marcela Doušková

* 1971

Vystudovala jsem Střední uměleckoprůmyslovou školu a následně Fakultu architektury, obojí v Brně.

 Již přes 20 let, se plně profesně věnuji architektonickým návrhům komerčních a bytových interiérů. Nedílnou součástí mé tvůrčí práce jsou veletržní expozice po celém světě. Mám za sebou realizace rekonstrukcí českých historických divadel, interiéry restaurací, bytových komplexů, ale i prezidentských apartmá v Kazachstánu.

V současné době se navíc věnuji i dekorování svateb v přírodním stylu a ve stylu BOHO. Je mi potěšením být prostřednictvím mé práce, součástí krásného svátečního dne.

Společně se svým mužem Michalem Kopřivou, sdílíme nadšení pro malbu, grafiku, šperkařství a design. Již 3 rokem tvoříme v našem novém venkovském ateliéru na Vysočině. Jeho dostupnost je velmi jednoduchá, jsme přímo na D1, exit 134, obec Měřín, kde Vás vždy rádi přivítáme a naši tvorbu předvedeme. Zde vznikají nejen mé architektonické návrhy, ale přímo veškeré dekorace, obrazy, makramé a jiné.

V naši práci hledejte, originalitu, zapálenost, výtvarnou kreativitu a především radost z dobře odvedené práce.

                                                                                                                           Marcela Doušková

Boho styl Marcely Douškové, který Vám představujeme, je křehká krása, spojená se zemitým lněným materiálem, který nám tolik připomíná přirozenost a volnost. Chci se všech výtvoru dotknout. Přináší nám svobodu a vítr do vlasů. Těším se, jak se Vám netradiční podívaná bude líbit!

Ivana Mertová Pobucká

Zveřejněno: 9.9.2019