Úvod / Dům kultury / ZLATOVLÁSKA - ZRUŠENO!

ZLATOVLÁSKA - ZRUŠENO!

Ve velkém sále Domu kultury.

 

Kdy

  • 15. 4. 2012 15:00
    neděle

Kde

  • Muzeum Mohelnice

Více informací o akci

Divadelní představení pro děti od 6 let.

Zlatovláska - podle M.D.Rettigové.

Nový projekt režiséra Josefa Krofty tématicky navazuje na úspěšnou inscenaci „Jak si hrají tatínkové“, která byla oceněna hlavní cenou na mezinárodním festivalu Spectaculo Interesse , dílčími cenami na festivalu Skupova Plzeň a s úspěchem se hraje již třetí sezónu. Porotu i diváky zaujala a stále zajímá pro objevný způsob převyprávění známé pohádky o Sněhurce v prostředí domácí dílny a pro schopnost tatínků začít si hrát.

Tentokrát zastihneme skupinu mužů jako mistry kuchařského umění v kuchyni restaurace. Jeden z kuchtíků se začte do pohádky o Zlatovlásce a připálí cibulku. Dál se známý příběh odehrává jak se patří a se vším všudy. Kouzelného hada umožňující králi rozumět řeči zvířat, ochutná i jeho sluha Jiřík. Aby si zachránil život, vypraví se hledat zlatovlasou pannu mezi hrnce, mixery, vařečky, pekáče, mlýnky na maso. A jaká je Zlatovláska? Prostě k nakousnutí!

Aktérům nechybí ani humor, ani kuchařská zručnost. A tak se během hledání zlatovlasé krasavice vaří a smaží ostošest. Inscenace bude určena nejen dětem, ale i dospělým. Slibujeme vám typické i netypické divadelní vůně i zážitky.