Úvod / Dům kultury / MEZINÁRODNÍ FESTIVAL LOUTEK A LOUTKOVÉHO FILMU

MEZINÁRODNÍ FESTIVAL LOUTEK A LOUTKOVÉHO FILMU

Ve velkém sále a Biografu 88 Mohelnice.

Kdy

  • 16. 11. 2013 09:00
    sobota

Kde

  • Muzeum Mohelnice

Více informací o akci

V programu:

09.00 h soubor LOUTKADLO - nová pohádka (sál kina)

10.30 h Loutkové divadlo Kozlík - Jak šel Kozlík do světa (velký sál)

13.00 h divadelní soubor Ofina z Ružomberka (SR) - Ako išlo vajce na vandrovku (velký sál)

pásma pohádek v sále kina:

14.30 h Do pohádky za zvířátky (Rézi a Brok – výlet (kresl.), Míša kulička (loutk.), Káťa a Škubánek – kocour (kresl.), Jonáš a velryba (loutk.), Krakonoš a kukačky (loutk.), Štaflík a Špagetka - divadlo (kresl.), Krtek fotografem (kresl.)

16.00 h Míček Flíček (O bílé princezně (loutk.), Otýlie a 1580 kaněk (kresl.), Jabloňová panna (loutk.), Míček Flíček (loutk.), Krtek a zelená hvězda (kresl.), O líném Honzovi (kresl.)

 

Jak šel Kozlík do světa: Pohádka vypráví o Kozlíkovi, který se vydal do světa, aby mohl vysvobodit princeznu. Musí splnit tři úkoly, které mu zadá černokněžník. Díky úkolům se z Kozlíka stane pracovitý odvážný a chytrý princ Kozlík. Pohádka má logopedický a výchovný přínos. A jestli si Kozlíka princezna vezme? To se ukáže na závěr.

Ako išlo vajce na vandrovku: Rozprávka o znudenom vajíčku, ktoré opúšťa svoju policu a odvážne sa vykotúľa do sveta. Cestou stretáva urážlivú užovku a vrieskajúceho kohúta, s ktorými zažije dobrodružstvo plné prekvapení a nebezpečenstiev.  Dokážu kamaráti premôcť strach zo zbojníka a držať pokope, alebo vezmú nohy na plecia a zutekajú kade ľahšie? Neviete?
Tresky plesky a hrmenie a na záver rozuzlenie.

 vstupné dobrovolné

 

 Akce probíhá za podpory Olomouckého kraje.

 

 

plakát ke stažení ZDE