Úvod / Dům kultury / VĚRA MARTINOVÁ - JUBILEJNÍ TOUR 2020

VĚRA MARTINOVÁ - JUBILEJNÍ TOUR 2020

VÁNOČNÍ KONCERT

 

 

 

Kdy

  • 10. 12. 2021 19:00
    pátek

Kde

  • Muzeum Mohelnice

Vstupenky

Více informací o akci

Velký sál DK.

Vstupné 390 Kč. Lze využít Benefit Plus.

 

Jedinečný koncert Věry Martinové se skupinou Meritum!

Populární česká zpěvačka, kytaristka a autorka Věra Martinová se skupinou Meritum přijíždí s novým koncertem právě k vám! Královna české country představí nejen své největší hity z posledních více než třech dekád, ale také písničky z novinkového alba Meritum. Právě toto album vyšlo na letos jaře a ve svém žánru se okamžitě stalo hudební událostí roku!

Moc se těším po nějaké době na své posluchače a samozřejmě i na živé vystoupení, které mi moc chybělo. Byla bych ráda, kdyby právě tento koncert se stal pro vás pohlazením v naší bouřlivé době“, říká Věra Martinová.

Diváci uslyší v jejím podání novinky a samozřejmě i hity, které milují: Až na vrcholky hor, Malý dům nad skálou, Pane náš a mnoho dalších! Koncert Věry Martinové má prokazatelně léčivý efekt, tak neváhejte!

 

 

Při platbě převodem na účet prosím uvádějte do zprávy pro příjemce Vaše jméno a název představení.

Vstupenky uhrazené bankovním převodem si vyzvedněte v pokladně Infocentra (možno i v den akce půl hodiny před začátkem v pokladně Infocentra). Infocentrum otevřeno pondělí - pátek 8.00 - 12.00 h.  a 12.30 - 16.30 h.

Upozorňujeme návštěvníky kulturních akcí, že rezervace vstupenek PLATÍ POUZE 1 TÝDEN. Pak propadá a místa jsou uvolněna do prodeje. 7 dní a méně před akcí už nelze vstupenky rezervovat.

Zakoupené vstupenky nevyměňujeme ani nevracíme.