Úvod / Dům kultury / PARTIČKA

PARTIČKA

PŘEDPRODEJ VSTUPENEK OD 1. 11. 2022.

Kdy

  • 21. 2. 2023 19:00
    úterý

Kde

  • Mohelnické kulturní a sportovní centrum

Vstupenky

Více informací o akci

Velký sál DK.

Vstupné 599 Kč. Nelze využít Benefit Plus.

Partička míří z TV Prima rovnou za Vámi!!! A bude to moc krutě přísná show! Ale hlavně hromada legrace. Jak scénky této povedené "partičky" dopadnou, nikdo dopředu neví, je vždy velkou neznámou nejen pro samotné aktéry, ale i pro publikum. A je to taky hlavně o Vás! Bez pomoci publika by to prostě nebyla Partička! A jak takové trápení bavičů vypadá? Nevěříte, že se jedná o opravdovou improvizaci? Chcete se i Vy stát součástí některé z her? Na Geniální Geňovu párty však může přijít i Váš nápad! A nebo se někdo z přítomných diváků stane našim spojencem a pohlídá třeba právě Ríšu v zákulisí před párty! Kdo bude nespokojený režisér? Na to vše a mnoho dalšího najdete odpověď na nové Partičce! Změna je život - Michal Suchánek, Richard Genzer, Jakub Kohák, Michal Novotný, Luděk Staněk, Marian Čurko....to je sestava Partičky.

Při platbě převodem na účet prosím uvádějte do zprávy pro příjemce Vaše jméno a název představení.

Vstupenky uhrazené bankovním převodem si vyzvedněte v pokladně Infocentra (možno i v den akce půl hodiny před začátkem v pokladně Infocentra). Infocentrum otevřeno pondělí - pátek 8.00 - 12.00 h, 12.30 - 16.30 h.

Upozorňujeme návštěvníky kulturních akcí, že rezervace vstupenek PLATÍ POUZE 1 TÝDEN. Pak propadá a místa jsou uvolněna do prodeje. 7 dní a méně před akcí už nelze vstupenky rezervovat.

Zakoupené vstupenky nevyměňujeme ani nevracíme.