Úvod / Kino / JESENÍKY: KRÁLOVSTVÍ HORSKÉ DIVOČINY

JESENÍKY: KRÁLOVSTVÍ HORSKÉ DIVOČINY

Repríza 51 minut

Repríza 51 minut

 

Kdy

  • 25. 3. 2023 16:00
    sobota

Kde

  • Kino Mohelnice

Vstupenky

Více informací o akci

Dokumentární ČR. Přístupno.

Vstupné 100 K.

Příběh koloběhu života jedinečné horské přírody Jeseníků.

V režii Mariana Poláka vznikl dokument, který diváka provede všemi krásami zdejších hor. "Od divočících řek a potoků, přes rozsáhlé lesy, rozervané skály, houpavá rašeliniště až po nehostinné alpínské bezlesí. Tam všude potkáme unikátní rostliny a zvířata, přizpůsobená drsnému prostředí hor,", slibuje oficiální anotace tvůrců od GepART pictures. Po čtyři roky se místní filmaři tahali s těžkou technikou nepřístupným terénem, aby na kameru zaznamenali jedinečnou atmosféru divoké přírody, a to včetně zvířat, která běžnému turistovi zůstávají utajena pro svou plachost.

Přírodopisný dokumentární film, který vypráví příběh fascinujícího koloběhu života jedinečné horské přírody Jeseníků. Od divočících řek a potoků, přes rozsáhlé lesy, rozervané skály, houpavá rašeliniště až po nehostinné alpínské bezlesí. Tam všude potkáme unikátní rostliny a zvířata, přizpůsobená drsnému prostředí hor. Film vznikal přes čtyři roky za odborné spolupráce Správy CHKO Jeseníky a byl podpořen z prostředků společnosti ČEZ a. s., Moravskoslezského a Olomouckého kraje, Pivovaru Holba a.s. a firmy Tilak.

Při platbě převodem na účet prosím uvádějte do zprávy pro příjemce Vaše jméno a název představení.

Vstupenky uhrazené bankovním převodem si vyzvedněte v pokladně Infocentra (možno i v den akce půl hodiny před začátkem v pokladně Infocentra). Infocentrum otevřeno pondělí - pátek 8.00 - 12.00 h, 12.30 - 16.30 h.

Upozorňujeme návštěvníky kulturních akcí, že rezervace vstupenek PLATÍ POUZE 1 TÝDEN. Pak propadá a místa jsou uvolněna do prodeje. 7 dní a méně před akcí už nelze vstupenky rezervovat.

Zakoupené vstupenky nevyměňujeme ani nevracíme.

Večerní promítání od 3 návštěvníků.