Úvod / Dům kultury / MÍŠA RŮŽIČKOVÁ - POPLETENÍ ČERTÍCI

MÍŠA RŮŽIČKOVÁ - POPLETENÍ ČERTÍCI

PŘEDPRODEJ VSTUPENEK OD 29. 5. 2023

Kdy

  • 1. 12. 2023 17:00
    pátek

Kde

  • Mohelnické kulturní a sportovní centrum

Vstupenky

Více informací o akci

Míša Růžičková – Popletení čertíci

Písničková show pro nejmenší. To se tak jednou v pekle rozzlobil Lucifer, že mu malí čerti schovali brýle a on si nemohl číst v knize hříchů. To jsou ale Čertoviny. Podíváme se do lesa, kam si chodí čerti hrát, která Strašidla přiletěla na Strašidelný rej. Také tam narazíme na Popletené čertíky, kteří utekli z pekla, protože jim tam bylo moc horko. Běhali po lese a zpívali a tancovali BuBuBu. Kdyby hořelo, zavoláme hasiče v Hasičské písničce. Dáme pozor na Andílka. Spočítáme společně, Kolik dnů je do Vánoc a nezapomeneme pozvat Popeláře, aby odvezli všechny odpadky, které nám zůstaly.

Těšíme se JJJ

Vstupné 320 Kč. Lze využít Benefit Plus.

Představení je vhodné pro děti od 2 let. Všichni kromě dětí do 12 měsíců, které ještě nechodí, musí mít platnou vstupenku. Dítě se ZTP/P průkazem do 15 let má po předložení průkazu 50% slevu. Sleva bude proplacena na místě.

Délka představení je přibližně 60 minut, po dobu představení jsou děti zapojovány do písniček a mohou tancovat před pódiem nebo na pódiu. Poté mají děti možnost se s Míšou setkat na autogramiádě, vyfotit se nebo si nechat podepsat plakát, CD, DVD či tričko.

 

Při platbě převodem na účet prosím uvádějte do zprávy pro příjemce Vaše jméno a název představení.

Vstupenky uhrazené bankovním převodem si vyzvedněte v pokladně Infocentra (možno i v den akce půl hodiny před začátkem v pokladně Infocentra). Infocentrum otevřeno pondělí - pátek 8.00 - 12.00 h, 12.30 - 16.30 h.

Upozorňujeme návštěvníky kulturních akcí, že rezervace vstupenek PLATÍ POUZE 1 TÝDEN. Pak propadá a místa jsou uvolněna do prodeje. 7 dní a méně před akcí už nelze vstupenky rezervovat.

Zakoupené vstupenky nevyměňujeme ani nevracíme.