Úvod / Kino / KOUZELNÁ BERUŠKA A ČERNÝ KOCOUR VE FILMU

KOUZELNÁ BERUŠKA A ČERNÝ KOCOUR VE FILMU

Premiéra, 105 minut

 

Kdy

  • 27. 11. 2023 13:00
    pondělí

Kde

  • Kino Mohelnice

Vstupenky

Více informací o akci

Animovaný/akční/dobrodružný Francie/USA/Japonsko. Mluveno česky.

Vstupné 130 Kč.

Zrození hrdinů.

Když nemilosrdný padouch hrozí, že ukradne dva kouzelné šperky s mimořádnými schopnostmi, křehká teenagerka Marinette je vybrána, aby si oblékla superhrdinský kostým Berušky. Když žongluje se svými nově nabytými schopnostmi a školou, spojí své síly s charismatickým bojovníkem proti zločinu, Černým Kocourem. Netuší, že se za maskou skrývá Adrien, stydlivý spolužák, do kterého se zamilovala. Když se jejich tajemství a srdce střetnou, chaotické duo se vydává na odvážnou misi s cílem porazit opovrženíhodný plán Lišaje. Od příšerných pařížských katakomb až po oslnivé výšiny Notre-Damu je to nakonec láska, která je zavede na nezapomenutelnou cestu.

Při platbě převodem na účet prosím uvádějte do zprávy pro příjemce Vaše jméno a název představení.

Vstupenky uhrazené bankovním převodem si vyzvedněte v pokladně Infocentra (možno i v den akce půl hodiny před začátkem v pokladně Infocentra). Infocentrum otevřeno pondělí - pátek 8.00 - 12.00 h, 12.30 - 16.30 h.

Upozorňujeme návštěvníky kulturních akcí, že rezervace vstupenek PLATÍ POUZE 1 TÝDEN. Pak propadá a místa jsou uvolněna do prodeje. 7 dní a méně před akcí už nelze vstupenky rezervovat.

Zakoupené vstupenky nevyměňujeme ani nevracíme.

Večerní promítání od 3 návštěvníků.