Úvod / Kino / PERINBABA A DVA SVĚTY

PERINBABA A DVA SVĚTY

Premiéra, 110 minut

 

 

Kdy

  • 10. 12. 2023 16:00
    neděle

Kde

  • Kino Mohelnice

Vstupenky

Více informací o akci

Pohádka Slovensko. Mluveno česky.

Vstupné 140 Kč.

Magický příběh Juraja Jakubiska.

Příběh Lukáše a jeho kmotry Perinbaby je protkaný dobrodružstvím, humorem i magickými kouzly. Po smrti rodičů, Alžbetky a Jakuba, se jejich syn Lukáš vydává na dlouhou cestu za štěstím. Díky svoji vynalézavosti, mladické neohroženosti a zručnosti si vzápětí najde způsob, jak se ve světě neztratit. S tím mu pomáhá čtyřnohý přítel Ucho, který se k němu na cestě připojil. Poznání, které Lukáš získává na svém putování, mu nakonec pomůže získat lásku, o které snil a najít místo, kde se jeho neskutečný sen stane skutečností. Zázraky se nestávají jen ve snech, ale i v životě. A když po něčem skutečně toužíme, může se nám to vyplnit. A jak dopadne nekonečný souboj dvou nesmrtelných sester Perinbaby a Zubaté? Kdo ví, jediné co můžeme prozradit, je, že sedmička je šťastné číslo.

Při platbě převodem na účet prosím uvádějte do zprávy pro příjemce Vaše jméno a název představení.

Vstupenky uhrazené bankovním převodem si vyzvedněte v pokladně Infocentra (možno i v den akce půl hodiny před začátkem v pokladně Infocentra). Infocentrum otevřeno pondělí - pátek 8.00 - 12.00 h, 12.30 - 16.30 h.

Upozorňujeme návštěvníky kulturních akcí, že rezervace vstupenek PLATÍ POUZE 1 TÝDEN. Pak propadá a místa jsou uvolněna do prodeje. 7 dní a méně před akcí už nelze vstupenky rezervovat.

Zakoupené vstupenky nevyměňujeme ani nevracíme.

Večerní promítání od 3 návštěvníků.