Úvod / Kino / ŠŤASTNÉ A KRVAVÉ

ŠŤASTNÉ A KRVAVÉ

Premiéra, 96 minut

 

Kdy

  • 14. 12. 2023 18:30
    čtvrtek

Kde

  • Kino Mohelnice

Vstupenky

Více informací o akci

Komedie/horor Norsko. 15+. Titulky.

Vstupné 140 Kč.

Smrtonosná nadílka.

Hororová komedie o americké rodině, která netuší, že zapadnout mezi svérázné skandinávské venkovany bude její nejmenší problém. Bill, jeho manželka a dvě dospívající děti jsou prototypem naivní americké rodinky. Když Bill zdědí po strýci starou horskou usedlost v Norsku, nadšeně se před Vánocemi stěhují do svého nového domova s vyhlídkou přeměnit nemovitost na výdělečný podnik. Jejich představa o romantickém zasněženém severu nemůže být vzdálenější realitě… Každý rodilý seveřan totiž ví, že správná skandinávská usedlost má stodolu a v ní samozřejmě žije prastarý elf, který má rád svůj klid. Existují přísná pravidla, jak udržet stodolního skřeta šťastného, aby neškodil. Tím nejdůležitějším je – žádné společenské oslavy, žádné návštěvy! Když se Bill rozhodne ve stodole uspořádat velký vánoční večírek, klidumilný elf se nevítaných vetřelců rozhodne nemilosrdně zbavit za každou cenu. „Vánoční“ film Šťastné a krvavé je prošpikován skrz naskrz černým humorem a s lehkostí si satiricky utahuje ze stereotypů rozdílných národů. Přítomnost mystických elfů už jen dotváří kouzlo dokonalé noční můry.    

Při platbě převodem na účet prosím uvádějte do zprávy pro příjemce Vaše jméno a název představení.

Vstupenky uhrazené bankovním převodem si vyzvedněte v pokladně Infocentra (možno i v den akce půl hodiny před začátkem v pokladně Infocentra). Infocentrum otevřeno pondělí - pátek 8.00 - 12.00 h, 12.30 - 16.30 h.

Upozorňujeme návštěvníky kulturních akcí, že rezervace vstupenek PLATÍ POUZE 1 TÝDEN. Pak propadá a místa jsou uvolněna do prodeje. 7 dní a méně před akcí už nelze vstupenky rezervovat.

Zakoupené vstupenky nevyměňujeme ani nevracíme.

Večerní promítání od 3 návštěvníků.