Úvod / Kino / KARLOS

KARLOS

Premiéra, 90 minut

 

Kdy

  • 25. 1. 2024 16:00
    čtvrtek

Kde

  • Kino Mohelnice

Vstupenky

Více informací o akci

Dokumentární/sportovní ČR/Velká Británie. Mluveno česky.    

Vstupné 140 Kč.

Lvi žerou první.

Karlosa Terminátora Vémolu pozná v Česku a na Slovensku téměř každý. Zápasník a kontroverzní hvězda bulváru, ale také otec dvou dětí a partner slovenské playmate Lely Ceterové. Ve svém luxusním sídle za Prahou má vedle vířivky klec s aligátorem a v obývacím pokoji akvárium so žraloky. Objevuje se na titulních stránkách časopisů i v nejznámějších talk show. Předtím, než se stal slavným, byl obyčejný chlapec z Olomouce, který se bil na ulici. Po škole odletěl do Londýna. Tam pracoval jako vyhazovač v nočním klubu, ze kterého vyhodil několik zápasníků MMA. Jejich trenér mu nabídl, aby to zkusil profesionálně. O pár týdnů později Karlos rozdrtil celou anglickou špičku MMA a jako prvý Čech v historii se dostal do americké UFC, ve které zápasil také Conor McGregor. Film je příběhem o cestě chudého chlapce z Moravy až do vyprodané O2 Arény.  

Při platbě převodem na účet prosím uvádějte do zprávy pro příjemce Vaše jméno a název představení.

Vstupenky uhrazené bankovním převodem si vyzvedněte v pokladně Infocentra (možno i v den akce půl hodiny před začátkem v pokladně Infocentra). Infocentrum otevřeno pondělí - pátek 8.00 - 12.00 h, 12.30 - 16.30 h.

Upozorňujeme návštěvníky kulturních akcí, že rezervace vstupenek PLATÍ POUZE 1 TÝDEN. Pak propadá a místa jsou uvolněna do prodeje. 7 dní a méně před akcí už nelze vstupenky rezervovat.

Zakoupené vstupenky nevyměňujeme ani nevracíme.

Večerní promítání od 3 návštěvníků.