Úvod / Kino / NOČNÍ KLID

NOČNÍ KLID

Premiéra, 78 minut

 

Kdy

  • 1. 6. 2024 18:30
    sobota

Kde

  • Kino Mohelnice

Vstupenky

Více informací o akci

Drama ČR. 12+.

Vstupné 140 Kč.

Znáš ten pocit, když ti chce někdo ublížit?

M., dobře situovaný muž středního věku, během zahraniční pracovní cesty náhodou na letišti zpozoruje podezřele vypadajícího mladíka. Zdánlivě bezvýznamná výměna pohledů a několika slov však roztočí spirálu nečekaných událostí. Postupně se začne M. zmocňovat pocit strachu a paranoidních myšlenek. Vylomené domovní dveře jsou však dalším jasným důkazem blížícího se nebezpečí.  M. se snaží ve víru velkoměsta odhalit svého pronásledovatele a zároveň se připravit na možný útok. Jeho plány na obranu ho však zavedou do čím dál temnějších situací, které začnou narušovat jeho vztah s přítelkyní a kolegy. Dokáže M. uniknout z pasti, kterou na něj možná nastražila společnost, nebo dokonce on sám?

Při platbě převodem na účet prosím uvádějte do zprávy pro příjemce Vaše jméno a název představení.

Vstupenky uhrazené bankovním převodem si vyzvedněte v pokladně Infocentra (možno i v den akce půl hodiny před začátkem v pokladně Infocentra). Infocentrum otevřeno pondělí - pátek 8.00 - 12.00 h, 12.30 - 16.30 h.

Upozorňujeme návštěvníky kulturních akcí, že rezervace vstupenek PLATÍ POUZE 1 TÝDEN. Pak propadá a místa jsou uvolněna do prodeje. 7 dní a méně před akcí už nelze vstupenky rezervovat.

Zakoupené vstupenky nevyměňujeme ani nevracíme.

Večerní promítání od 3 návštěvníků.