Úvod / Kino / MIKI

MIKI

Premiéra, 110 minut

 

Kdy

  • 22. 8. 2024 19:00
    čtvrtek

Kde

  • Kino Mohelnice

Vstupenky

Více informací o akci

Thriller ČR/Slovensko. Mluveno slovensky s českými titulky. Mládeži do 15 let nepřístupné.

Vstupné 150 Kč.

Inspirováno skutečným příběhem největšího bosse podsvětí 90. let.

Divoká 90. léta přinesly množství příležitostí. Zejména pro ty, kteří se v chaosu změn zorientovali nejrychleji a s rostoucím úspěchem ztráceli poslední zábrany. Protože pravdu má ten, kdo má moc. Bez ohledu na to, jak ji získal. Film podle skutečného příběhu mafiánského bosse Mikuláše Černáka.

MIKI je příběh muže, který se v 90. letech vrací ze zahraničí zpět do své rodné země, která se v tu dobu rychle mění a ve které se otevírají nové velké možnosti i v oblasti organizovaného zločinu. Miki, původním povoláním řidič autobusu, v sobě postupně objeví a aktivuje schopnosti k tomu, aby vybudoval jednu z největších a nejobávanějších mafiánských skupin v zemi.

Při platbě převodem na účet prosím uvádějte do zprávy pro příjemce Vaše jméno a název představení.

Vstupenky uhrazené bankovním převodem si vyzvedněte v pokladně Infocentra (možno i v den akce půl hodiny před začátkem v pokladně Infocentra). Infocentrum otevřeno pondělí - pátek 8.00 - 12.00 h, 12.30 - 16.30 h.

Upozorňujeme návštěvníky kulturních akcí, že rezervace vstupenek PLATÍ POUZE 1 TÝDEN. Pak propadá a místa jsou uvolněna do prodeje. 7 dní a méně před akcí už nelze vstupenky rezervovat.

Zakoupené vstupenky nevyměňujeme ani nevracíme.

Večerní promítání od 3 návštěvníků.