Úvod / Kino / MEDVÍDEK PANDA V AFRICE

MEDVÍDEK PANDA V AFRICE

Premiéra, 84 minut

 

 

Kdy

  • 14. 9. 2024 16:00
    sobota

Kde

  • Kino Mohelnice

Vstupenky

Více informací o akci

Animovaný/dobrodružný Dánsko/Nizozemsko. Mluveno česky. Přístupné bez omezení.

Vstupné 130 Kč.

Odvážnému štěstí přeje!

Kdesi v Číně si spolu užívají života nezbedné pandí medvídě Ping a jeho kamarádka dračice Jielong. Jenže Jielong je vzácný druh draka, kterého chce mít každý padouch doma v kleci a chlubit se jím. Jednoho dne se stane, že Jielong unesou pašeráci do Afriky. Ping neváhá ani minutu a vydává se na dlouhou cestu, aby svou nejlepší kamarádku zachránil. Na dobrodružné pouti přes oceán do úplně neznámého světa potkává Ping spoustu zvířátek –drsného kapitána orangutana Xing Xing, želví rodinku nebo mazaného opičáka Jojo, který se nakonec vydává na cestu tímto krásným kontinentem plným nebezpečí a zázraků s Pingem. Mezitím se Jielong stane dárkem pro rozmazleného lvího krále Ade. Podaří se Pingovi Jielong zachránit? A je Ade opravdu ten padouch, nebo má někdo ze smečky s Jielong jiné plány?

Při platbě převodem na účet prosím uvádějte do zprávy pro příjemce Vaše jméno a název představení.

Vstupenky uhrazené bankovním převodem si vyzvedněte v pokladně Infocentra (možno i v den akce půl hodiny před začátkem v pokladně Infocentra). Infocentrum otevřeno pondělí - pátek 8.00 - 12.00 h, 12.30 - 16.30 h.

Upozorňujeme návštěvníky kulturních akcí, že rezervace vstupenek PLATÍ POUZE 1 TÝDEN. Pak propadá a místa jsou uvolněna do prodeje. 7 dní a méně před akcí už nelze vstupenky rezervovat.

Zakoupené vstupenky nevyměňujeme ani nevracíme.

Večerní promítání od 3 návštěvníků.