Úvod / Dům kultury / MUZIKÁLY NARUBY

MUZIKÁLY NARUBY

PŘEDPRODEJ VSTUPENEK OD 1. 11. 2024.

Kdy

  • 27. 3. 2025 19:00
    čtvrtek

Kde

  • Mohelnické kulturní a sportovní centrum

Více informací o akci

Po obrovském úspěchu a beznadějně vyprodaných divadelních sálech se Josef Vágner, Jan Kopečný a Petr Ryšavý se chystají také do Mohelnice.

Trio předních zpěváků za doprovodu živé kapely hrají ty největší muzikálové hity ve velmi energickém, poutavém a zábavném pojetí. Berte prosím na vědomí, že se nejedná pouze o klasické muzikály, ale v dnešní době hit-muzikálů je koncertní program složený převážně z těch největších hitů V. Neckáře, W. Matušky, K. Gotta, kapely Lucie, H. Vondráčkové, L. Bílé, J. Ledeckého, kapely Lucie, Olympic, ale také z titulních melodií z Disney filmů jako Lví Král, či Frozen- Ledové Království.

Vstupné 790 a 690 Kč. Lze využít Benefit Plus.

Velký sál DK.

Při platbě převodem na účet prosím uvádějte do zprávy pro příjemce Vaše jméno a název představení.

Vstupenky uhrazené bankovním převodem si vyzvedněte v pokladně Infocentra (možno i v den akce půl hodiny před začátkem v pokladně Infocentra). Infocentrum otevřeno pondělí - pátek 8.00 - 12.00 h, 12.30 - 16.30 h.

Upozorňujeme návštěvníky kulturních akcí, že rezervace vstupenek PLATÍ POUZE 3 DNY. Pak propadá a místa jsou uvolněna do prodeje. 7 dní a méně před akcí už nelze vstupenky rezervovat.

Zakoupené vstupenky nevyměňujeme ani nevracíme.

.